• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Mulig dansk fordel: Stor stjerne kan misse VM

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport risikerer Frankrig nu at skulle undvære Paul Pogba til VM.

Af Lars Gram-Hanssen

Paul Pogba er denne sommer skiftet fra Manchester United til Juventus, men franskmanden kommer ikke til at optræde i Serie A lige foreløbig. 

Pogba er således blevet knæskadet, og ifølge La Gazzetta dello Sport står det faktisk så slemt til, at midtbanestjernen også risikerer at misse vinterens VM-slutrunde i Qatar. 

Det vil således være lidt af en svækkelse af de franske verdensmestre, mens det omvendt må ses som en fordel for Danmark, der møder Frankrig i anden gruppekamp under VM. Et opgør, der spilles lørdag den 26. november i Doha. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport kom Paul Pogba til skade under lørdagens træning, og en efterfølgende scanning afslørede en skade i menisken i højre knæ. Franskmanden skal med al sandsynlighed igennem en operation nu, og ifølge La Gazzetta dello Sport er der nu en risiko for, at Pogba først bliver spilleklar i 2023. 

Den første melding lød på, at Paul Pogba stod overfor to måneders pause, men ifølge La Gazzetta dello Sport har den første indledende undersøgelse efterfølgende altså vist, at situationen er værre end først antaget. 

Således forlyder det, at Paul Pogba i stedet forventes ude mellem tre og fem måneder, og det er selvfølgelig problematisk for franskmanden, idet VM sparkes i gang om under fire måneder. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.