• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Neymar åbner om skade: Et af de sværeste øjeblikke

Foto: Getty Images

Neymar sætter nu ord på, hvordan han har det med den skade, som tvang ham fra banen i Brasiliens første VM-kamp.

Af Oliver Okstrøm

Neymar måtte torsdag udgå med en skade, da Brasilien spillede deres første kamp ved dette VM, hvor de vandt med 2-0 over Serbien. Der er nu kommet en dom af skaden, som i første omgang kommer til at betyde, at han er ude i den næste kamp mod Schweiz.

Selv er PSG-stjernen nu kommet med en reaktion, som han har lagt ud på sin Instagram-profil.

Her kommer han først ind på, at at det betyder meget for ham at bære den brasilianske landsholdstrøje, men så skifter opslaget karakter, og han peger på, at intet i hans liv har været givet eller nemt.

- I dag er blevet et af de sværeste øjeblikke i min karriere - og igen til et VM. Jeg har en skade. Ja, det er kedeligt, og det kommer til at gøre ondt, siger han og fortsætter:

- Men jeg er sikker på, at jeg får chancen for at komme tilbage, fordi jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe mit land, mine holdkammerater og mig selv, lyder det fra Neymar.

Offensivprofilen bemærker dernæst, at han nægter at lade sig slå ud af dette, og at hans tro er uendelig.

Der er tale om en skade i et ledbånd i hans ene ankel, som han måtte forlade banen for efter 79 minutter i opgøret mod serberne.

Når han skriver, at det igen er til et VM, at han bliver skadet, så skyldes det, at han også ved slutrunden på hjemmebane tilbage i 2014 måtte ende den med en skade i kvartfinalen, hvorefter han kunne se sit hold ryge ud i semifinalen. 

Mens situationen efter Schweiz-kampen er ukendt indtil videre, så står det klart, at Thomas Delaney er ude for resten af slutrunden. Se mere om det i videoen øverst i artiklen.