Foto: Getty Images
VM

Optakt: Frankrig - Australien

Den anden kamp i Danmarks pulje står mellem Frankrig og Australien.

Kampfakta:
Kampstart: Tirsdag klokken 20.00
Spillested: Al Janoub Stadium, Al Wakrah
Dommer: Victor Gomes, Sydafrika
På TV: TV 2
Hashtag: #vmdk

Holdnyt:
Frankrig:
De er blevet ramt af forfærdelig mange skader til denne slutrunde, hvor spillere som N'Golo Kanté, Paul Pogba, Karim Benzema, Christophe Nkunku og Presnel Kimpembe alle er ude af turneringerne på grund af skader.

Nu skal de forsvarende verdensmestre forsøge at komme godt fra land mod en nation, man er storfavorit mod - også selv om man er uden flere profiler.

Der er i hvert fald ikke mange lande, der kan fremvise så fantastisk en bredde som Frankrig. Og holdet håber på en god start og tre point, inden man møder Danmark i kamp to ved slutrunden.

Australien:
Australien kommer blandt andet med tidligere Superliga-spiller Awer Mabil og nuværende FCK'er Mathew Ryan og nuværende OB'er Joel King, men det er ikke en nation, der vælter sig i mange stjerner.

Aaron Mooy er en af de store stjerner for Australien - han spiller til dagligt for Celtic - og så har han en lang fortid som spiller i de to bedste engelske rækker.

Australien spiller med en firebackkæde og spiller ofte 4-2-3-1.

Karantæner:
Frankrig: Ingen
Australien: Ingen

Bud på startopstillinger:
Frankrig (4-2-3-1): Lloris - Pavard, Knaté, Upamecano, L. Hernandez - Tchouameni, Rabiot - Dembelé, Griezmann, Mbappé - Giroud

Australien (4-3-3): Ryan - Atkinson, Wright, Rowles, Behich - Gcgree, Mooy, Irvine - Leckie, Duke, Mabil

Dom:
Frankrig er storfavorit til opgøret, og vi venter også, at "Les Bleus" får leveret, selv om optakten har været en smule svær med skader og dårlige resultater i Nations League.

2-0 til Frankrig, der åbnede VM i 2018 mod netop Australien, hvor man vandt 2-1.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: