• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Schmeichel med hård kritik af Liverpool-stjerne

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel er ikke helt overbevist af Liverpool-stjernens kvaliteter.

Af Victor Risager

Som om at det ikke var nok med et angreb bestående af Neymar, Vinicius Jr., Raphinha og Richarlison, så stinker Brasiliens hold også af verdensklasse i den anden ende af banen. Ikke mindst på målmandsposten.

Her er både førstevalget Alisson og reserven Ederson, der spiller i henholdsvis Liverpool og Manchester City, i den absolutte top, når det kommer til målmænd.

Men Peter Schmeichel er ikke helt overbevist om Alissons kvaliteter på særligt et punkt. Det siger den danske landsholdslegende ifølge engelske medier i sin rolle som ekspert på BeIN Sports.

- Jeg mener, at man skal vælge den målmand, der passer ind i den måde, du spiller på. Hvad angår Alisson, så har han de traditionelle målmandsegenskaber. En-mod-en, kommer ud efter indlæg, alt det der. Der er han meget god.

- Men der er altid en fejl. Det er som om, han overvurderer, hvor meget tid han har på bolden. Der er altid noget, hvor man er en smule bekymret. Det har jeg aldrig med den anden (Ederson, red.), siger Peter Schmeichel, der selv spillede en stor del af sin karriere i Manchester United.

Alisson har spillet tre kampe ved VM for Brasilien med to clean sheets til følge, mens Ederson stod i nederlaget til Cameroun i gruppespillet.