• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lasse Claes

Slagen Hjulmand: Jeg har ikke sovet hele natten

Foto: Stuart Franklin

Landstræneren har sat nogle ord på den gigantiske skuffelse ved VM i Qatar.

Af Lasse Claes

Danmark holder lige nu pressemøde i Qatar efter fiaskoen ved VM. 

Her fik Kasper Hjulmand ordet som den første, og han fortalte, at det var nogle hårde timer efter nederlaget til Australien. 

- Det var en hård aften. Det var hårdt at komme tilbage til hotellet. Det var hårdt at få tiden til at gå i nat uden at sove. 

- Det var frustrerende, men der kommer ingen klare konklusioner fra min side. Det er stadig lidt tåget, selvom jeg tænker lidt mere klart. Men det er sikkert, der var et fald i niveau. Vi spillede for dårligt. 

Landstræneren understregede også, at viljen var der hos spillerne hele vejen igennem, og at Danmark nok skal rejse sig igen. 

Og så løftede Kasper Hjulmand ligeledes pegefingeren til eksempelvis pressen. 

- Der går andre ting igennem mit hoved, når vi lever i den tid, vi gør. Alt er sort eller hvidt. Alt er enten succes eller fiasko. Sådan har unge og børn det. De her spillere skal beskyttes. 

- Jeg vil gerne opfordre jer til ikke at skrive om diverse hadebeskeder. Skån spillerne. De fortjener det ikke. Spillerne skal nok vise, hvem de er. Der er en masse læring i det her. 

Da Peter Møller - fodbolddirektøren i DBU - blev spurgt, om tiltroen fortsat er der til Kasper Hjulmand, var der et klart svar. 

- Ja, vi er meget glade for Kasper, og vi håber, han vil vælge os i lang tid. Vi går ikke i panik, fordi vi taber to kampe på ni dage.