• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Karl Dorph Søe

Slagter Brasilien-profil: Han er bare en bodyguard

Foto: Getty Images

Tottenham-angriberen Richarlison scorede et vidundermål i Brasiliens VM-åbner mod Serbien, men den den tidligere italienske landsholdsangriber Antonio Cassano er ikke imponeret.

Af Karl Dorph Søe

- Et af de bedste mål til et VM nogensinde.

Sådan sagde DR's kommentator Per Frimann efter at Richarlison på akrobatisk vis sendte bolden i netmaskerne mod Serbien.

Det var dog ikke alle, der var ligeså tryllebundet som Frimann. For ifølge det italienske medie Corriere, beskylder den tidligere italienske landsholdspiller Antonio Cassano nu Richarlison for være dårlig.

- Jeg gentager det. Brasilien har 25 fantastiske spillere, de mangler kun én ting, og jeg gentager, at Richarlison ikke er god, fortæller han. 

Da en italiensk journalist prøvede at forsvare Richarlison plads i Brasiliens system, som en fysisk stærk centerforward, gjorde Cassano yderligere grin med den 25--årige angriber. 

- Ja, han (red. Brasiliens træner) har som bodyguard.

Richarlison blev dobbelt målscorer i Brasiliens kamp mod et stærkt serbisk mandskab, og efter at sydamerikanernes altoverskyggende stjerne, Neymar, er ude med skade, kan Richarlison få en nøglerolle. 

Tiden må vise, om den formstærke angriber kan overbevise sine kritikere, og hjælpe med at indfri Brasiliens favoritværdighed.

Brasilien spiller deres næste kamp mod Schweiz på mandag klokken 17.00.