• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Slagter stjerne: Den største skuffelse nogensinde

Foto: Getty Images

Hverken Roy Keane eller Gary Neville har det store til overs for den argentinske landsholdsprofil Angel Di Maria.

Af Lars Gram-Hanssen

Angel Di Maria har opnået meget i sin karriere, men argentineren kan ikke tælle Roy Keane og Gary Neville blandt sine beundrere. 

I pausen af lørdagens VM-kamp mellem Argentina og Mexico gik de to tidligere Manchester United-anførere således hårdt til Angel Di Maria, da argentinerens præstation skulle evalueres i ITV-studiet. 

- Han er den største skuffelse nogensinde i Manchester United... han har ikke noget hjerte, lød det således, ifølge Manchester Evening News, fra Gary Neville, der tilsyneladende stadig er ganske bitter over Angel Di Marias mislykkede ophold på Old Trafford i 2014/15-sæsonen. 

Også Roy Keane var kontant i sin kritik af Juventus-spilleren, der skuffede stort i Argentinas nederlag til Saudi-Arabien og heller ikke lykkedes med meget i første halvleg af lørdagens opgør mod Mexico. 

- Han knuser dit hjerte, men jeg er ikke sikker på, at han selv har et. Gør nu noget. Der er garanti for, at han smider bolden væk. Han løber direkte ind i folk. Se hans karriere... han har lavet nogle store klubskifter, han er blevet handlet for store summer, men når man ser ham derude... tag ham nu ud. For en rutineret spiller er hans slutprodukt og hans beslutninger så dårlige, lød det således fra Roy Keane. 

Efter den voldsomme kritik fra Keane og Neville i pausen fik Angel Di Maria en vigtig rolle i anden halvleg, hvor den tidligere Manchester United-spiller assisterede Lionel Messi, da PSG-stjernen efter 64 minutter bragte Argentina foran med 1-0. Argentina endte med at slå Mexico med 2-0.