Video : Tipsbladet
VM

Smager outstanding: Det mad elsker landsholdet

Uden mad og drikke duer helten ikke, lyder det gamle ordsprog. Særligt maden er der bestemt styr på, når landsholdet er afsted.

Landsholdet er rejst til VM i Qatar, og med sig har de ikke bare Per Thøstesen som kok. Der er også kommet en udtagelse til Nanna Maria Hansen, der normalt er køkkenchef på Marienlyst Strandhotel, hvor spillerne som regel bor, når de er i Danmark.

Når det kommer til, hvad der er mest populært af mad, så er sagen klar for Yussuf Poulsen, som elsker den risotto, der kan blive fremtryllet, når han er med landsholdet. Det fortæller han i et interview via landsholdets Facebook-side, hvor man kunne stille spørgsmål ind.

- Den smager outstanding, lyder det fra Yussuf Poulsen, som bakkes op af landsholdskammeraten Christian Nørgaard, som tilføjer, at der kommer trøffel på.

Det står desuden også klart for sidstnævnte, hvad der kan få spillerne til at glæde sig rigtig meget.

Det er nemlig brunsvigeren, men det står hen i det uvisse for Brentford-profilen, hvornår den kan komme på bordet. Det har Poulsen dog et godt bud på.

- Det gør den, når den bliver bestilt. Der er en, der finder en eller anden anledning til det, hvorfor den lige skal komme den dag. Det kan være små anledninger, som at 'Nør' kan spille fodbold igen eller et eller andet, siger Leipzig-forwarden med et stort smil fra det ene øre til det andet.

Samme Nørgaard er netop kommet tilbage fra en skadespause, der har holdt ham ude i det meste af efteråret.

Derudover kommer det frem, at klassikeren bøf bearnaise ofte serveres for dem med fritter til. 

Christian Nørgaards tidligere chef har desuden været ude og melde, at han er godt sur over, at spilleren er blevet udtaget til den forestående VM-slutrunde. Læs mere om det her.