• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Suárez angrebet af journalist: Du er djævlen selv

Foto: Getty Images

Der er lagt op til et dramatisk gensyn fredag eftermiddag.

Af Lars Gram-Hanssen

Fredag eftermiddag mødes Uruguay og Ghana ved VM, og her er det nok uundgåeligt, at Luis Suárez kommer til at få de ghanesiske tilskuere på nakken. 

Den tidligere Barcelona-stjerne havde tilbage i 2010 således en afgørende finger med i spillet, da Uruguay sendte Ghana ud i VM-kvartfinalen efter straffesparkskonkurrence. 

I den forlængede spilletid af den kamp valgte Luis Suárez at redde bolden med hånden, hvorved uruguayaneren afværgede et ghanesisk sejrsmål. Asamoah Gyan brændte det efterfølgende straffespark, efter at Luis Suárez var blevet præsenteret for et rødt kort. 

Og forud for fredagens gensyn har Luis Suárez så fået klar besked fra en ghanesisk journalist, der ved et pressemøde har kaldt målræven for 'djævlen selv'. Det skriver avisen Daily Express

Suárez nægtede dog at sende en undskyldning til Ghana inden fredagens gensyn. 

- Jeg undskylder ikke for det. Jeg tog bolden med hånden, men det var Ghanas spiller, der tog bolden med hånden. Jeg ville undskylde, hvis jeg skadede en spiller og fik et rødt kort. Men jeg fik et rødt kort (for hånd på bolden, red.). Det var ikke min fejl, for det var ikke mig, der brændte straffesparket. Spilleren, der brændte straffesparket, ville sige det samme. 

Uruguay står med ét point inden den sidste kamp mod Ghana, som står med tre point.