• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Tite langer ud om Jesus-skade Det er onde løgne

Foto: Getty Images

Gabriel Jesus' skade kunne Brasilien ikke have forudset, understreger landstræner Tite.

Af Oliver Okstrøm

Gabriel Jesus blev i Brasiliens kamp mod Cameroun ramt af en knæskade, som betyder, at han ikke kommer til at se mere til spilletid for brasserne under VM i Qatar.

Der er i den forbindelse blevet spekuleret i, at den brasilianske stab var klar over, at Arsenal-angriberen havde nogle udfordringer inden VM gik i gang. Det har landstræner Tite nu afvist, da han blev spurgt ind til det ved pressemødet forud for mandagens møde med Sydkorea.

- Det er et godt spørgsmål, fordi jeg kan ikke lide at høre løgne derude. Onde løgne, siger landstræneren og fortsætter med at skyde efter omverdenen.

- Det er folk, som ikke vil det gode for andre. På intet tidspunkt vil vi spille for sejren på bekostning af en spillers ve og vel. Så løgneren, der er derude, fordi det er navnet, ikke? Haderne, ikke? De bliver ved med at hade, lyder det fra Tite.

Han peger desuden på, at han gerne vil have sat en stopper for det, som han kalder for fake news.

For Gabriel Jesus' vedkommende står det også uvist hen, hvordan det ser ud med et comeback for Arsenal, som har været flyvende i Premier League før VM gik i gang. Holdet er på førstepladsen, og der er mulighed for deres første mesterskab siden 2004.

Mens Jesus altså er ude, så er der godt nyt om Neymar. Læs mere om det her.