Foto: Getty Images
VM

Tysk stjerne antyder stop efter VM-fiasko

33-årige Thomas Müller lyder som en, der har spillet sin sidste landskamp for Tyskland.

Tyskland måtte torsdag aften vinke farvel til VM-slutrunde, selvom de sluttede af med en 4-2-sejr over Costa Rica. En dårligere målscore end Spanien sætter en stopper for dem, og det kunne godt være den sidste kamp for en af de største profiler i mere end et årti i form af Thomas Müller.

Det antyder han i et interview med ARD kort efter kampen, hvor han rettede blikket mod kameraet.

- Hvis det her var min sidste landskampe, så vil jeg gerne sige til fansene, at det har været en stor fornøjelse. Jeg har altid forsøgt at have hjertet med på banen. Ikke alle af mine aktioner har været succesfulde, men jeg har prøvet og gjort det med kærlighed, siger Müller.

Tyskerne røg ud, da Japan vandt overraskende med 2-1 over Spanien i deres sidste gruppekamp, som betød, at der skulle scores en masse tyske mål, da Spanien selv havde en stærk målscore efter deres 7-0-sejr over Costa Rica.

- Det er utroligt bittert, at japanerne har slået Spanien. Vi har gjort vores hjemmearbejde, men det føles magtesløst. Jeg kan ikke beskylde holdet for noget mod Spanien og Costa Rica. Det ærgerlige skete i Japan-kampen, siger han og fortsætter:

- Skuffelsen er enorm. Efter Spanien-kampen havde vi en følelse af, at vi var ankommet til turneringen, og at vi kunne komme langt, lyder det fra Thomas Müller.

I stedet skal han altså skal pakke kufferten og tage hjem til Bayern.

I opgøret mellem Tyskland og Costa Rica var der godt med drama, da kampen gik op og ned. Læs mere om det her.