• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Tysk stjerne slagter holdkammerater efter nedtur

Foto: Getty Images

Ilkay Gündogan var slemt skuffet over sine holdkammerater efter Tysklands chokerende nederlag mod Japan.

Af Lars Gram-Hanssen

Tyskland fik onsdag en elendig indledning på VM i Qatar, og efter 2-1-nederlaget til Japan var Ilkay Gündogan særdeles kritisk overfor sine holdkammerater. 

Manchester City-stjernen, der bragte Tyskland foran med 1-0 på et straffespark, lagde således ikke fingre imellem, da han efter slutfløjtet skulle analysere choknederlaget. 

- Vi gjorde det for nemt for japanerne. Måden, som målene blev scoret på, var alt for nem. Især det andet mål. Jeg ved ikke, om der nogensinde er blevet scoret et nemmere mål ved en slutrunde. Det må ikke ske til et VM, lød det således, ifølge Goal, fra Ilkay Gündogan. 

- Vi dominerede kampen det meste af tiden. Vi havde utrolige chancer, men vi scorede ikke det andet mål. Vi var ikke dårlige i de situationer, men vi mangler overbevisning. I forhold til at holde på bolden, bevæge sig og tilbyde sig. Man fik fornemmelsen af, at det ikke var alle, der ønskede at få bolden. 

Efter choknederlaget til Japan har Tyskland nu kniven for struben inden søndagens brag mod Spanien. Luis Enriques tropper fik søndag en flyvende start på VM, da man ydmygede Costa Rica med 7-0.