• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Udskrevet Kvist mindre skadet end frygtet

Foto: Getty Images

William Kvists skade er ikke så slem som først frygtet, men det er endnu uvist, om midtbanespilleren kan komme tilbage på banen ved VM i Rusland.

Af Victor Risager

Efter at han måtte udgå af Danmarks første kamp ved VM i Rusland, rejste William Kvist mandag hjem til Danmark med en ribbensskade.

Først blev det frygtet, at Kvist havde pådraget sig to brækkede ribben og en punkteret lunge, men efter undersøgelser på Bisbebjerg Hospital viser det sig, at der kun er tale om et brækket ribben. Det skriver midtbanespilleren på sin egen Facebook-profil.

Læs også: Kvist håber stadig på VM-rolle: VM er jo langt, og vi kommer langt

- Så er jeg udskrevet fra Bispebjerg. Lægerne her melder et sikkert brækket ribben som sidder fint, samt en lille pneumothorax (punkteret lunge, red.) øverst på venstre side, som i løbet af kort tid er blevet betydeligt bedre, skriver Kvist, der stadig holder håbet om fortsat VM-deltagelse i live:

- En kontrol senere på ugen vil give vished om det bliver aktuelt at tage tilbage til VM.

William Kvist fortalte ligeledes i en Facebook-video mandag, at han stadig håber på at kunne deltage ved VM, og det håb ville landsholdslægen Thøger Krogh ikke udelukke. Han ville ikke udelukke, at Kvist kunne komme i spil til en eventuel VM-finale.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.