• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Usikker tysk fremtid: Tuchel er bedste bud

Foto: Getty Images

Der er tilsyneladende ikke den store tvivl om, hvem det tyske fodboldforbund ønsker sig allermest som ny landstræner - hvis de skal skifte ud.

Af Oliver Okstrøm

Danmark var ikke den eneste outsider til en VM-triumf, som måtte pakke sammen allerede efter gruppespillet, da også Tyskland var færdige der. Mens der ikke er sket nogen konsekvenser af den danske nedtur, så er den tyske fodbolddirektør for landsholdet Oliver Bierhoff allerede nu færdig i jobbet.

Der spekuleres endvidere i, at landstræner Hansi Flick kan være på vej samme vej. Spørgsmålet er så bare, hvem der kan blive hans efterfølger, og her har den store tyske fodbold-udgivelse Kicker et bud.

Her bliver det forklaret, at den bedste mulighed for tyskerne er Thomas Tuchel, som blev fyret fra jobbet som manager i Chelsea tidligere på sæsonen. 

- Champions League-vinderen med Chelsea fra 2021 vil være til rådighed med det samme, lyder det fra mediet.

Det spiller desuden også ind, at det kan være meget oplagt med Østrigs landstræner Ralf Rangnick som arvtager efter Bierhoff, og da han har en fortid med Tuchel helt tilbage fra deres fortid i Ulm i 1997, så taler det for.

Derudover bliver Fredi Bobic fra Hertha Berlin nævnt som kandidat til stillingen som direktør i det tyske fodboldforbund.

På Kickers hjemmeside er der dog stor splittelse blandt læserne, hvor en afstemning med over en halv million stemmer giver 55 procent til, at man skal fyre Flick, mens de resterende 45 procent vil beholde ham.

Bierhoff nåede at være 18 år i det tyske fodboldforbund. Læs mere om hans afgang her.