Foto: Getty Images
VM

Video: Hjulmands store dilemma efter Delaney-exit

Ifølge Tipsbladets udsendte i Qatar står Kasper Hjulmand med lidt af et dilemma efter Thomas Delaneys VM-exit.

Tipsbladet i Qatar.

Danmark fik på flere måder en skæv start på VM i Qatar, hvor 0-0-kampen mod Tunesien også medførte en skade til Thomas Delaney. 

Midtbaneprofilen har nu forladt Danmarks VM-lejr, og det efterlader landstræner Kasper Hjulmand med en vanskelig beslutning inden lørdagens brag mod Frankrig. 

Tipsbladets to udsendte i Qatar, Ole Hoffskov og Victor Risager, har torsdag formiddag været til pressemøde i den danske VM-lejr, og ifølge sidstnævnte er der nu flere løsninger i spil for Kasper Hjulmand. 

- Jeg tror, at der er tre løsninger i spil. Den ene er, hvis man holder fast i den her 3-4-3-formation, det er at Christian Eriksen rykker ned og spiller ved siden af Højbjerg, ligesom mod Tunesien. Det kan måske godt virke som en lidt offensiv løsning. En anden løsning er Mathias Jensen, som kommer ind og leverer et rigtig godt indhop mod Tunesien, lyder det fra Victor Risager.

- Den tredje og mest oplagte løsning vil jo være Christian Nørgaard, men Morten Wieghorst har lige fortalt her på et pressemøde i landsholdslejren, at det nok er tvivlsomt, om han er klar til 90 minutter. Så spørgsmålet er, om Hjulmand vil starte med Nørgaard og så se sig tvunget til at lave en udskiftning i anden halvleg. Det låser jo en af udskiftningerne, og det er jo et problem, kan man sige. 

Christian Nørgaard har siddet ude med en skade det meste af efteråret, men midtbanespilleren nåede at få spilletid i Brentfords to sidste kampe inden VM-pausen. Spørgsmålet er nu, om det er nok for Kasper Hjulmand til at give Nørgaard chancen fra start mod Frankrigs verdensmestre. 

Se hele videoen med Tipsbladets udsendte i afspilleren øverst i artiklen.