• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Vil til VM med Danmark: Det bliver tæt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere OB-keeper bliver førstekeeper i Hertha Berlin i denne sæson, og han har ambitioner om at spille sin til en VM-billet.

Af Victor Risager

Kasper Schmeichel er, hvis ikke han skulle blive skadet, selvskrevet til pladsen som førstemålmand for det danske landshold til efterårets VM, men der er noget mere tvivl om, hvilke øvrige målmænd der kommer med.

Og Oliver Christensen vil i den forbindelse gøre sit for at overbevise Kasper Hjulmand, så en af pladserne tilfalder ham. Det fortæller den Hertha Berlins nyslåede førstemålmand i et interview med Kicker.

- Vores landstræner, Kasper Hjulmand, ringede til mig efter playoff-kampen imod HSV [Oliver Christensens debut, red.]

- Han holder øje med mig, men det bliver helt sikkert en tæt konkurrence. Ikke desto mindre er VM fortsat mit mål, fortæller Oliver Christensen til Kicker.

Foruden den tidligere OB-målmand er der en håndfuld andre målmænd med i kampen om pladserne. Både Frederik Rønnow, Jonas Lössl, Peter Vindahl Jensen og Daniel Iversen har været udtaget inden for det seneste års tid, men flere af dem har dog ikke med sikkerhed udsigt til spilletid på klubplan.

23-årige Oliver Christensen har én landskamp på cv'et. Han vogtede buret i en træningskamp mod Sverige i efteråret 2020, hvor der var flere afbud grundet corona. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.