• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Vilde fiasko-beskeder: Danmark er VM's Søren Pape

Foto: Getty Images

Der er en del, som tager Danmarks exit med et smil - eller noget som man får et smil af. Vi har samlet et par stykker.

Af Oliver Okstrøm

Det har været med slukkede øjne rundt hos dem med en rød trøje på rundt omkring på stadionet i Qatar. Det gjorde sig både gældende for spillerne og fansene. Dog er det danske folk heller ikke sådan, at de ikke kan finde humoren frem til at komme igennem denne alvorsstund.

En af de reaktioner, som er kommet på de sociale medier kommer fra Weekendavisen-journalisten Søren Villemoes, som sammenligner det danske landshold med De Konservatives formand Søren Pape, som senest faldt helt sammen som statsminister-kandidat ved det seneste folketingsvalg.

Endvidere har de i Norge til trods for deres manglende deltagelse ved VM en kommentar til Danmarks rolle som dark horse ved slutrunden - og de kan komme i en støttegruppe sammen med Tyrkiet.

Der bliver desuden også peget på, at Danmark måske i virkeligheden valgte at boykotte turneringen, men der bliver også gået skridtet videre. Her ved den ellers meget fodboldglade standup-komikeren Anders Fjelsted.

Allerede inden slutfløjt var der allerede gang i tweetsene fra danskere, som havde bud på hvor skoen trykkede for landstræner Kasper Hjulmand i forhold til udtagelsen af spillerne, hvoraf en række af dem ikke ligefrem kom i topform.

Det er desuden ikke kun den førnævnte nordmand, som gør grin af Danmark ude i den store verden. Det gør de også i flere andre lande. Læs mere om det her.