• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

VM-finaledommer med kækt svar på fransk brok

Foto: Getty Images

Den polske VM-finaledommer leverede et kækt svar til L'Equipes holdning om, at et af Argentinas mål i finalen skulle annulleres.

Af Victor Risager

VM-finalen i søndags var en højdramatisk affære, men ikke alle var lige tilfredse efterfølgende. Slet ikke den franske avis L’Equipe.

Avisen langede kraftigt ud efter dommer Szymon Marciniak og gav ham karakteren 2 på en skala, der går fra 1 til 10, hvor 10 er det højeste. Og samtidig mente avisen, at dommeren skulle have annulleret et argentinsk mål, fordi nogle argentinere akkurat var løbet ind på banen, før bolden havde passeret målstregen.

Men til det sidste punkt havde Szymon Marciniak et kækt svar torsdag, da han mødte pressen i hjemlandet Polen.

Her blev han spurgt ind til situationen og svarede ved at hive sin telefon frem og finde et billede af franskmændene juble over et mål og forklare:

- Da franskmændene scorede et mål, var der syv udskiftere på banen. Det er ikke seriøst at fokusere på sådanne ting, sagde Szymon Marciniak med et smil på læben ifølge TVP Sport.

Og hvad angår den dårlige karakter, ja, det tager han også med ro.

- Det eneste, der betyder noget, er, hvad spillerne siger. Franskmændene takkede mig efter kampen, de var tilfredse med min præstation. Mbappé, Lloris…, sagde han.