VM Ole Hoffskov

VM-lodtrækning: Her er Kasper Hjulmands reaktion

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Her er Kasper Hjulmands reaktion på VM-lodtrækningen.

Af Ole Hoffskov

Danmark skal med sikkerhed møde Frankrig og Tunesien til VM, og derudover venter en endnu ukendt modstander. 

Det kan Danmarks landstræner Kasper Hjulmand notere sig på bagkant af fredagens VM-lodtrækning, og han er mellemfornøjet over udfaldet.

På en skala fra 1-10 disker han op med et 5-tal.

- Det er ikke fantastisk. Jeg ville gerne have undgået Frankrig, som vi nu skal spille tre kampe mod på fem måneder. Jeg er helt sikker på, at det er et af verdens bedste hold med det utrolige talent, der er i fransk fodbold i øjeblikket, siger Kasper Hjulmand til TV 2 og fortsætter:

- De er bedre nu, end da de vandt VM i 2018. De har fået mere kontrol på spillet, og en spiller som Mbappé er fantastisk, men hele vejen rundt er de gode. Benzema har aldrig været bedre, og sådan kunne man blive ved. 

Danmarks første gruppekamp er den 22. november mod Tunesien, som for mange var en ønskemodstander fra tredje seedningslag.

- Jeg kender ikke så mange fra Tunesien, men jeg kender nogle stykker, og nu går vi selvfølgelig i gang med at forberede os. Jeg så Arab Cup, og jeg så deres kamp mod Algeriet, og tunesisk fodbold er stærk. De nordafrikanske lande har gjort store fremskridt, og Tunesien skal vi have respekt for, siger han.

Danmarks tredje og sidste modstander til VM er fortsat ukendt. Det bliver enten Peru, Australien eller De Forende Arabiske Emirater. De to sidstnævnte møder hinanden om retten til at møde Peru i en afgørende duel om VM-billetter.

Kasper Hjulmand føler sig ret sikker på, at Peru kvalificerer sig og bliver Danmarks modstander.  

- Peru er nummer 22 på verdensranglisten og er et super stærkt mandskab, som jeg tror kommer igennem playoff-kampene, siger den danske landstræner.

Danmark skal i aktion på dag to ved EM.