• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Alle gode gange 4 for Palace mod Ronaldo og co?

Foto: Getty Images

Såvel Manchester United som Crystal Palace ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League, men begge har ambitioner om mere, når de mødes søndag eftermiddag

Af Jacob Hansen

Såvel Manchester United som Crystal Palace ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Manchester United er placeret som nummer 7 i tabellen med 21 point efter 14 kampe. Crystal Palace ligger på en placering som nummer 11 i stillingen med 16 point ovenpå deres 14 opgør.

Crystal Palace går ind til kampen mod Manchester United den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

#spilfiduser #jacobhansen #pengeibanken

Når det kommer til mål, er Manchester United ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020