• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Big 9 spilklub: Chelsea jagter fire på stribe

Foto: Getty Images

Der er fem kampe fra Premier League på lørdagens Big 9-kupon, hvortil Tipsbladets spilklub igen har åbent for tilkøb af andele

Af Jacob Hansen

Der er fem kampe fra Premier League på lørdagens Big 9-kupon, hvortil Tipsbladets spilklub igen har åbent for tilkøb af andele. Dertil kommer en duel fra 1. Bundesliga, mens Serie A er repræsenteret ved en enkelt kamp, mens La Liga har fået to med på kuponen.

Link til kupon her

Chelsea – Everton  1 over/under 2.5 mål

Er du Everton-fan og stadig ikke fyldt 20, har du aldrig oplevet en sejr til ”The Toffees” på Stamford Bridge. Everton har ikke vundet her siden november 1994. I mellemtiden har de været her 32 gange. De er ikke blevet bedre i mellemtiden og Chelsea må være sprængfarlige efter tre sejre i træk. Har man råd, kan en forsigtig halvgardering overvejes.

Southampton – Tottenham 2 over/under 2.5 mål

Igen. Har man råd, kan gardering overvejes. Har man ikke, er Tottenham det logiske valg. Southampton tabte seks af deres seneste syv hjemmekampe i Premier League. Undtagelsen var mod Leicester, hvilket sandsynligvis siger mest om Leicester. Angriber Kane, Son og Richarlison som mod Nottingham Forest, kommer Spurs fra Sydkysten med tre point.

Wolves – Leeds 1x2 under 2.5 mål

Det logiske valg er selvfølgelig Wolverhampton, men for det første er det bundkamp med ekstremt meget på spil. For det andet vandt Wolves deres seneste hjemmekamp. De har ikke vundet to hjemmekampe i træk i Premier League siden november 2021. Jeg tager højde for alle udfald i en målfattig kamp.

Brentford – Leicester 1x over/under 2.5 mål

Brentford har ikke præsteret at besejre Leicester i fem kampe, men får de mon større chance end netop nu? ”The Foxes” har tabt fem kampe i træk og er kun to point fra sidstepladsen. Kig på truppen. Den burde aldrig være i nærheden af bunden, men faktum er bare noget andet.

Aston Villa – Bournemouth 12 over/under 2.5 mål

Bournemouth vandt over Liverpool deres sjette sejr i denne sæson i Premier League. Endnu har de ikke præsteret to sejre i træk, men de vandt deres seneste fire opgør mod Aston Villa.

Dortmund – Köln 1 over/under 2.5 mål

Köln tabte senest på hjemmebane mod Bochum, ligaens uden konkurrence dårligste udehold. Igen formåede Köln ikke at score. De er i elendig form, særligt offensivt og Dortmund bør ikke spilde point her.

Udinese – Milan x2 under 2.5 mål

Udinese fik 10 point ud af sæsonens fire første hjemmekampe. Siden har de ikke sejret i eget hus. Det er otte kampe på stribe. Seks af dem sluttede dog uafgjort. Milans seneste otte kampe havde højst to mål.

Espanyol – Celta wildcard

Mit umiddelbare valg til wildcard, men det kan ende med at blive skiftet ud med en 1x-halvgardering.

Atletico Madrid – Valencia 1 over/under 2.5 mål

Valencia har tabt seks udekampe i træk. Deres overlevelse skal sikres på hjemmebane.

LINK TIL KUPON HER

Bemærk: ændringer kan forekomme på den endelige kupon