• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Big 9 spilklub: Chelsea kigger på opfølger

Foto: Getty Images

Vi endte med at have to kuponer kørende i sidste uge weekend. Én på 4096 rækker og én på 768 og der var gevinst på begge kuponer

Af Jacob Hansen

Vi endte med at have to kuponer kørende i sidste uge weekend. Én på 4096 rækker og én på 768 for de sidste tiloversblevne basører.

Der var gevinst på begge kuponer med syv rigtige på begge fronter.

Nu skal vi altså et trin højere op ad rangstigen, og det prøves med følgende kupon til weekenden, hvortil der nu er åbent for tilkøb.

Link til kuponen finder du her

Crystal Palace – Man. City 2 over/under 2.5 mål

I sidste sæson præsterede Palace at holde Manchester City fra scoring i begge ligaopgør. I denne sæson scorede City fire mål i deres første duel og det er nok dér, Palace er. De er fortsat uden sejr i 2023 og formår ikke meget i den offensive del af spillet. Jeg holder City ugarderet, men helgarderer på målfronten.

Leicester – Chelsea x2 under 2.5 mål

Formkurven peger i den helt forkerte retning for Leicester, der har fulgt 4-1 sejren over Tottenham op med fire nederlag i træk. De tabte deres seneste to ligakampe uden ét eneste skudforsøg indenfor rammen. Chelsea kommer med medvind fra Dortmund-sejren, og det skal udnyttes. Det er længe siden, at Chelsea spillede målrige kampe og Leicester kommer fra nederlag til Arsenal og Southampton på 1-0.

Tottenham – Nottingham F 1x over/under 2.5 mål

Sidste gang Nottingham Forest var i London blev de smadret totalt af et oplagt West Ham-hold. Vil Tottenham være lige så tændte eller en smule hængemule efter exit fra Champions League? De har dårligt råd til sidstnævnte, men har man råd til garderinger, er det måske her, der kan ligge en overraskelse.

Leeds – Brighton x2 under 2.5 mål

I sidste uge halvgarderede jeg Brighton mod West Ham, fordi de efter 11 møder i Premier League fortsat var uden nederlag mod Hammers. Brighton vandt 4-0. De har heller ikke tabt til Leeds i Premier League, så med deres formkurve in mente bliver det halvgardering på ”Seagulls” igen. Ingen af Leeds’ seneste fem kampe havde over to mål og fire af Brightons seneste fem havde højst to mål.

Everton – Brentford 1x2 over/under 2.5 mål

Det er en fantastisk stime, Brentford har gang. 12 kampe uden nederlag i Premier League. Den længste nuværende stime i ligaen. Og hvorfor skulle den ikke kunne fortsætte? De har endnu ikke tabt til Everton i tre møder men til gengæld nappet syv af ni mulige point.

Schalke 04 – Dortmund x2 under 2.5 mål

Dortmund har endnu ikke afgivet point mod en tysk modstander i 2023, men de er for det første uden uhyre formstærke Julian Brandt nu, for det andet ømmer de sig stadig efter nederlaget til Chelsea. For det tredje er modstanderen deres største fjende. De to klubber ligger nummer to og næstsidst i tabellen, men Schalke holder deres kampe stramt, hvorfor jeg holder på et målfattigt Ruhr-derby.

Napoli – Atalanta 1x over/under 2.5 mål

STOP THE CAB! Napoli tabte deres seneste ligakamp! De er altså ikke usårlige. Men to i træk? Dertil regner jeg med, at de er for ærgerrige, så krydsgardering må række på lørdag. Deres seneste fem møder havde mindst tre mål, men Atalanta spiller ikke målrigt i øjeblikket.

Bologna – Lazio 1x2 under 2.5 mål

Ingen af de seneste ni dueller mellem disse to sluttede med udesejr. De seneste syv i træk sluttede alle med hjemmesejr. Det er ikke umuligt, at jeg vælger at se bort fra to-tallet, når deadline nærmer sig på lørdag. Ni af Lazios seneste 10 kampe havde højst to mål. Det samme gjorde Bolognas seneste fire hjemmekampe.

Valencia – Osasuna wildcard

Valencia har stærkt behov for point men er håbløse. Om så Osasuna kan udnytte det, tør jeg ikke spå om. Den sidste kamp får mit wildcard.

Link til kuponen finder du her

Bemærk: ændringer kan forekomme på den endelige kupon