• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Brasserne byder ind

Foto: Getty Images

Vi runder ugen af på Dagens Double fronten med at se nærmere på en duel fra Copa America og en kamp fra brasiliansk ligabold i forsøget på at ramme en kombi

Af Jacob Hansen

Søndag 23.00
Brasilien – Venezuela
1 + under 4 mål
Odds 1.80 @bet365

Brasilien er under tumultagtige scener blevet værtsnation for Copa America, og de ligner heldigvis et hold i topform til titelforsvaret. De går ind til turneringen med hele syv sejre i streg, hvori de holdt buret rent seks gange. De vandt de seneste tre kampe 2-0.

Venezuela er til gengæld ikke i god form. De har tabt fire af de første seks kvalifikationskampe til VM-slutrunden, og undtagelserne kom i hjemmekampe. Det betyder dog ikke, at de ikke kommer til at bide fra sig mod værtslandet, som til gengæld måske vægter en sejr over sejrens egentlige størrelse.

De mødte hinanden ved Copa America i 2019, en turnering Brasilien endte med at vinde, men de slog ikke Venezuela, da kampen endte 0-0. De mødte senest hinanden i Brasilien i november 2020 i en kvalifikationskamp til VM-slutrunden. Brasilien vandt 1-0 på et mål i 2. halvleg.

Mandag 01.30
Avai – Brusque
Under 2.25 mål
Odds 1.77 @bet365

Og apropos Brasilien, så napper vi lige et smut til deres næstbedste række, hvor de er to kampe inde i sæsonen. Avai har lagt fra land med ét point, Brusque har taget seks point, hvilket må siges at være en stærk start for en oprykker.

Deres ene udekamp blev vundet 1-0, mens begge Avais kampe bød på to scoringer. Flere mål må der ikke komme, hvis vi skal have gevinst ud af dette væddemål. Selvom de er oprykker, og Avai allerede lå i Serie B, har de to klubber dog et indgående kendskab til hinanden.

De mødes nemlig forholdsvis jævnligt i deres regionale liga, Catarinense 1. Det er allerede fjerde gang, de står overfor hinanden i 2021, så der bør ikke være meget, som kan overraske fra modpartens side. De mødte hinanden to gange i 2020 og så altså tre gange i år. Disse kampe sluttede 2-0, 1-0, 2-0, 0-0 og 1-0. De seneste kampe er her nævnt sidst.

Samlet odds = 3.18 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020