• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Ingen chance mod Socceroos

Foto: Getty Images

Dagens Double forsøger at sparke døren ind til weekenden ved at holde på et par dueller fra den asiatiske VM-kvalifikation fredag aften

Af Jacob Hansen

Fredag 18.00
Nepal - Australien
Australien vinder til nul
Odds 1.22 @bet365

Hvis kampen rent faktisk var blevet spillet i Nepal, ville "hjemmeholdet" måske have haft en chance mod de australske overmænd. Det har de ikke nu. Kampen finder sted i Kuwait City, hvor Nepal i mandags tabte 3-0 til Jordan. De bliver også tværet af Socceroos.

Fredag 21.00
Kuwait - Jordan
Under 2.25 mål
Odds 1.82 @bet365

Kuwait indtager tredjepladsen. Jordan indtager andenpladsen i denne gruppe, som domineres af ovennævnte Australien. Andenpladsen går måske med til næste runde. Tredjepladsen får en bar numse at trutte i. Derfor tvivler jeg på, at parterne vil være specielt risikovillige.

Kun tre point adskiller dem, i Jordans favør, og de har to kampe tilbage. Kuwait vinder deres sidste kamp, mens Jordan har Australien i sidste kamp, hvor det ikke er urealistisk, at de smider alle tre point. Sejr til Kuwait i denne kamp sender dem foran Jordan på bedre indbyrdes regnskab, da den første duel sluttede 0-0.

Kuwait vil være ekstremt påpasselige med ikke at risikere noget. Sejr giver dem en matchbold, men uafgjort bevarer håbet. Nederlag og lyset er slukket, sidste mand betaler.

Samlet odds = 2.22 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG HER

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020