• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Double: Sarpsborg følger op

Foto: Getty Images

Der er bundkamp i den bedste norske række i Norge søndag aften og sammen med et bud fra dén kamp er søndagens kombi ude efter en lille målfest

Af Jacob Hansen

Søndag 18.00
Aalesund – Bodø/Glimt
Over 2.5 mål
Odds 1.41 @Unibet

Det er et voldsomt tempo, Bodø/Glimt har åbnet sæsonen i Eliteserien i. Seks kampe. Seks sejre. 24 mål scoret. Det er et snit på fire kasser pr. kamp! Så er man altså i spillehumør, og i søndags tog det sågar kun 34 minutter at lave fire pinde mod Brann.

Aalesund har scoret i alle deres seks kampe i denne sæson. Og er stadig uden sejr. Det siger lidt om defensiven, ikke sandt? De spillede 1-1 mod Strømsgodset, men de øvrige fem kampe havde mindst fire mål. Det lugter ikke af weekendens mest kedelige kamp, det her.

Søndag 18.00
Sarpsborg – Start
Hjemmesejr
Odds 1.75 @Unibet

En kælderduel fra den bedste norske række, hvor Sarpsborg fik en mareridtsagtig start på året. De første fem kampe kastede fem nederlag af sig. Avs! I sidste weekend var der dog endelig gevinst, da de sejrede 3-0 ude over Sandefjord.

Fire af deres første fem kampe stod mod klubber, der har åbnet sæsonen godt nok til at ligge blandt de seks bedste i tabellen. Sandefjord ligger fjerde sidst, så måske er det her, mod klubber fra den nedre del af tabellen, at man ser Sarpsborg niveau? Det var i hvert fald en meget klar sejr i sidste uge, og kan én mere værd i vente?

Start er fortsat uden sejr, men tre af deres kampe sluttede dog uafgjort. Jeg tager dog chancen, at de ikke opnår point på søndag. De er uden sejr i deres seneste otte besøg hos Sarpsborg. De seneste fire besøg her blev tabt. De to parter spillede en træningskamp d. 10. juni, hvor Sarpsborg vandt 4-0.

Samlet odds = 2.47 @Unibet

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK

Superliga

Mere Superliga

Fokus