18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Albanien får mindst to kort

Italien er storfavoritter i aften i Tyskland mod Albanien i de to holds første kamp ved denne slutrunde, for Albaniens vedkommende er deres første nogensinde.

EM i fodbold
Lørdag 21.00 
Italien - Albanien
Albanien over 1,5 kort til odds 1,50 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ I kval´en modtog Albanien 16 (gule) kort i 8 kampe. 
⇒ Bedømt ud fra første kamp er linjen ikke så blød som tidligere slutrunder. 
⇒ Hvis en albansk spiller, som ikke er anfører Gjimshiti, brokker sig til dommeren, så får han gult kort. 

Hele 10 spillere fra Albaniens EM-trup spiller til dagligt i Italien, hvilket er med til at gøre kampen ekstra speciel for Albanien. Derudover er de store underdogs - de giver næsten odds 10 for sejr i skrivende stund. Spørgsmålet er om de kan finde det rette tændningsniveau her. I åbningskampen var tyskerne og skotterne gode til ikke at brokke sig til dommeren, udover anførerne, som gerne må. Jeg tvivler på Albanerne har samme beherskelse, når først det går løs her på den helt store scene. 
Albanerne vandt deres EM-kvalgruppe, men fik alligevel to gule kort i snit pr. kamp. Her får de det som oddsne indikerer, langt sværere, hvilket gerne skulle være med til at give dem flere kort end normalt. 
Kampens dommer, tyske Felix Zwayer, giver generelt mange kort. I sine seneste fem dømte landskampe har han givet mellem fire og otte kort. I sine seneste ni internationale kampe mellem klubhold har han givet 6,33 kort pr. kamp og overordnet set er hans snit ikke meget lavere.