18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Albanien kan overraske

Albanien kan levere en stor sensation, hvis de formår at besejre Spanien, der allerede er videre.

EM-slutrunden
Mandag 21.00
Albanien - Spanien 
1-tal til odds 7,08 hos Nordicbet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Stor motivationsforskel i Albaniens favør. 
⇒ Spanien kommer til at rotere en hel del og så har de vigtige Rodri i karantæne. 
⇒ Albanien har gjort det bedre end forventet i de to første kampe. 

Sagen er klar for både Albanien og Spanien her; for Albaniens vedkommende så skal de have tre point, hvis de får det, så er der til gengæld også meget stor sandsynlighed for de går videre. For Spanien, ja de er allerede videre og uanset hvor meget de endt måtte tabe her, så ender de også 1´er i puljen, da kun Italien kan nå op på de seks point, som Spanien har, men da det er indbyrdes først, så kan Italien ikke gå forbi Spanien. Det skal selvfølgelig med, at Spanien har imponeret i de to første kampe mod Kroatien og Italien, men der var opstillingen og motivationen også en helt anden. 
Ved VM så vi det bl.a. Frankrig vinder sine to første kampe og sikre sig 1. pladsen for derefter at tabe med 1-0 til Tunesien i sidste gruppe kamp. Spanien tabte sidste gruppekamp med 2-1 til Japan efter fire point i de to første kampe. Brasilien med seks point efter de to første runder - taber med 1-0 til Cameroon i sidste runde og slutteligt Portugal der vandt sine to første kampe og sikrer sig 1. pladsen i puljen, hvorefter de i sidste gruppekamp taber med 2-1 til Sydkorea.