• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Arsenal kan øge i toppen

Foto: Getty Images

Tottenham skal forhindre Arsenal i at øge afstanden i toppen af Premier League, Kane er på jagt efter scoringsrekord. Der skal nok blive knald på søndagens North London Derby, hvortil vi har en håndfuld væddemål

Af Jacob Hansen

Premier League kampen på Tottenham Hotspur Stadium på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Tottenham og gæsterne fra Arsenal.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 44 point for 17 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Tottenham ligger placeret som nummer 5 i Premier League med 33 point oven på 18 afviklede kampe.

Tottenham har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

The Gunners rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net syv gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede fem clean sheets.

Tottenham har vundet ti sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 17 kampe. De kan i stedet fremvise 14 sejre og to uafgjorte. Arsenal har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.