• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Arsenal på revanchetogt

Foto: Getty Images

Everton gæster Emirates Stadium onsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Arsenal, der er på udkig efter revanche mod Everton

Af Jacob Hansen

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 57 point fra deres første 24 kampe. Everton halter 36 point efter oven på 24 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 18 i tabellen.

Arsenal har før kampen den kommende onsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Arsenal er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson.

Everton har indtil videre præsteret fem sejre og seks uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League.