• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Danmark lukker i Belfast

Foto: Getty Images

Danmark er på besøg på Windsor Park mandag aften til deres sidste kamp i kvalifikationen til EM 2024. I Belfast tager Nordirland imod til den 10. og sidste kamp i denne omgang

Af Jacob Hansen

Danmark er på besøg på Windsor Park mandag aften til deres sidste kamp i kvalifikationen til EM 2024. I Belfast tager Nordirland imod til den 10. og sidste kamp i denne omgang.

Danmark vandt 1-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende mandag.

Nordirland ligger nummer 75 på verdensranglisten hos FIFA, mens Danmark befinder sig på en placering som nummer 19 i verden.

Nordirland var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks landskampe, mens nul sluttede uafgjort og de led fem nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig 11.

Danmark har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, en og nul. De scorede 13 mål og indkasserede fire på deres vej.

Danmark sikrede både førstepladsen i puljen og EM-billetten til Tyskland ved at sejre over Slovenien fredag aften. Der er således intet på spil for danskerne i aften, og det samme gælder for hjemmeholdet, der har været direkte elendige i hele kvalifikationen.