18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Foto: IMAGO
Spil

Dagens spilforslag: Få kort i Arsenals kamp

Mesterskabsaspiranterne Arsenal er kæmpe favoritter hjemme mod Luton der ligger med bagen i vandskorpen i forhold til nedrykning.

Premier League, England
Onsdag 20.30 
Arsenal - Luton 
Under 3,5 kort, Odds 1,80 hos Bet365
 

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Arsenal kæmpe favoritter og Luton en vigtigere kamp 3 dage senere. 
⇒ Flere af Lutons bisser er ude med skader. 
⇒ Det omvendte opgør havde 3 kort. 

De to hold snitter tilsammen 3,52 kort pr. kamp. Kampens dommer er Craig Pawson, der har dømt 14 PL-kampe i denne sæson og desværre for dette spil har han været flittig til at uddele kort: kun 4 af de 14 kampe har haft højst 3 kort. Det bør dog blive mere end opvejet af, at vi har en storfavorit i Arsenal og at Luton godt ved, at det ikke er her de forventer point. Fokus bør i stedet været på den næste kamp, som er markant mere overkommelig, nemlig  Bournemouth på hejmmebane. Forhåbentlig bliver scenariet, at Arsenal kommer forholdsvis tidligt foran og at kampen tidligt er afgjort, så intensiteten falder og holdene i stedet kigger fremad mod næste kamp, som for begges vedkommende er under 3 døgn senere. 
Lutons største bisse målt på kort pr. kamp er Nakamba, der har fået hele 5 kort på 13 kampe. Han er ude med skade. Lockyer i forsvaret med 4 gule kort på 14 kampe er ligeledes ude med skade. Angriberen Brown med 4 kort på 19 kampe er også skadet. Burke i forsvaret der har modtaget 4 kort på 16 kampe er tvivlsom.