18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Foto: IMAGO
Spil

Dagens Spilforslag: Få kort i Bournemouth

Holdene ligger side om side i den nedre del af tabellen, men med nedrykning på behørig afstand. Derudover er det to hold der ligger i lavest når det kommer til kort.

Premier League, England
Tirsdag 20.45
Bournemouth - Crystal Palace
under 4,5 kort, Odds 1,91 hos Unibet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Holdene snitter tilsammen præcis 4 kort pr. kamp
⇒ Ikke det store på spil, da holdene er hhv 16 og 8 point over nedrykning. 
⇒ 4 kort sidst de mødtes og Bournemouth største bisse er tvivlsom. 

Kampens dommer Graham Scott har kun dømt to Premier League-kampe i denne sæson, hvor han i begge uddelte to gule kort og det er på forhånd svært at se den her kamp stikke af kortmæssigt. Som nævnt ovenfor, så ligger holdene, især Bournemouth, lunt i svinget i forhold til at undgå nedrykning, hvilket bør tage den værste tænding af. Når holdene så samtidig generelt får få kort, så begynder det i den grad at ligne et flot spil. De mødtes senest tilbage i December hos Crystal Palace, hvor det blev til 4 (gule) kort. 
Kun to hold i Premier League har indtil videre fået færre kort end Crystal Palace, nemlig topholdene Man City og Arsenal. 
Et evt rødt kort tæller for 2, mens gule kort naturligvis tæller for 1 og det er kun spillere på banen, hvor kort tæller med.