Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Fair kamp i Manchester

Angriberne Jadon Sancho og Anthony Martial er tilbage i Manchester United-truppen til onsdagens Carabao Cup-semifinale mod Nottingham Forest på Old Trafford

Den engelske landsholdsspiller Sancho, som ikke har spillet siden oktober på grund af "fysiske og mentale problemer", genoptog førsteholdstræningen i sidste uge.

Martial pådrog sig en skade mod Manchester City den 14. januar.

United slog Forest 3-0 på City Ground i den første kamp i sidste uge. Værterne er uden midtbanespilleren Christian Eriksen, der er meldt ude til mindst sidst i april.

Scott McTominay - fraværende fra lørdagens FA Cup-sejr i fjerde runde over Reading med et "lille problem" - er igen ude. Forsvarerne Luke Shaw og Diogo Dalot, som begge sad ude mod Reading, er tvivlsomme.

United har ikke vundet et trofæ siden Europa League-finalen i 2017. Nottingham Forest nåede sidst til finalen i EFL Cuppen i 1992 og tabte til United på Wembley.

Morgan Gibbs-White er indstillet til at gå glip af efter at have pådraget sig en ankelskade i første kamp, ​​mens midtbanespillerne Jack Colback og Ryan Yates er tvivlsomme.

Loanees Dean Henderson og Chris Wood er ikke berettigede til at spille.