• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Højlund følger op

Foto: Getty Images

Premier League skal afvikle runde 12, inden de 20 klubber går til endnu en ligapause, og vi byder ind med 10 spilforslag til kampene i denne runde

Af Jacob Hansen

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Manchester Unitedpå lørdag møder Luton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Manchester United går ind til runde 12 som nummer 8 i Premier League tabellen med 18 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har Luton samlet seks point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Eftersom Manchester United står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Luton på på lørdag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Luton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående seks kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise seks sejre og fem nederlag.

Luton kigger på en sejre, samt tre uafgjorte såvel som syv nederlag i Premier League. Luton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.