• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Højlund i Manchester-derby

Foto: Getty Images

Manchester United tager søndag imod Manchester City i Premier League på Old Trafford, og Dagens Spilforslag går i dybden med fristende spil

Af Jacob Hansen

Manchester United tager på søndag imod Manchester City i Premier League på Old Trafford.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 21 point sammen på deres første ni kampe. Manchester United er 15 point efter i stillingen med ni runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 8 i stillingen.

Eftersom Manchester United står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Manchester City på den kommende søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Manchester City kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i otte mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise fem sejre og fire nederlag.

Manchester City har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise syv sejre og to nederlag.