• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Højlund og co. skal svare igen

Foto: Getty Images

Når Manchester United ankommer til Craven Cottage denne lørdag for at udfordre Fulham i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel

Af Jacob Hansen

Når Manchester United ankommer til Craven Cottage den kommende lørdag for at udfordre Fulham i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Fulham er nummer 14 i tabellen med 12 point efter ti kampe, mens Manchester United rangerer som nummer 8 med 15 point efter ti kampe.

Manchester United fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Fulham bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Fulham ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Manchester United præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Fulham har vundet tre sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Premier League, men kan i stedet fremvise fem sejre og fem nederlag.