18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Højst to mål i Rotherham

Rotherham er forlængst rykket ned, men der er endnu ikke scoret over 2 mål mod dem på hjemmebane i denne sæson. Birmingham slås lidt længere oppe om at undgå nedrykning.

Championship, England
Lørdag 16.00
Rotherham - Birmingham
Under 2,5 mål, odds 1,90 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Rotherham har endnu til gode at lukke mere end 2 mål ind hjemme. 
⇒ Rotherham har store scoringsproblemer og er meget defensive. 
⇒ Det omvendte opgør i Birmingham blev 0-0. 

Rotherham er rykket ud for længe siden og de scorer stort set ingen mål: de har kun scoret i én af deres seneste ni kampe! Deres kampes målsnit er markant lavere på hjemmebane i forhold til udebane, hvor det på hjemmebane blot er 2,14, mens det på udebane er et godt stykke over 3! For Birmingham er dette en yderst vigtig kamp, da de blot er et point over nedrykningsstregen med tre runder tilbage, hvilket også taler for få mål. Deres kampe snitter 2,60 mål pr. kamp, men markant færre i takt med vi har nærmet os sæsonafslutningen; i de seneste ni kampe er seks af kampene gået under 2,5 mål og i de tre der er gået over, har der været præcis tre mål.
Da de mødste tilbage i December blev det 0-0. Birmingham har noget bedre målscore end de omkring liggende hold, så for dem handler det først og fremmest ´bare´ om at vinde og når det samtidig, mildt skrevet, virker svært for Rotherham at score, så skal under 2,5 mål til næsten en fordobling være fin.
Rotherham mangler tilmed 8 af deres 32 scorede mål, da de mål er scoret af spillere, som er skadet.