18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Intet tidligt mål i playoff

St. Etienne fra Ligue 2 tager imod Metz fra Ligue 1 i denne 1. playoff kamp om hvem der skal spille i hvilken af de to nævnte ligaer efter sommerferien.

Ligue 1/Ligue 2 playoff-finale, Frankrig 
Torsdag 20.30 
St. Etienne - Metz 
Ingen mål inden 32:00 til odds 1,83 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Første playoff-kamp af to med meget på spil, bør give en forsigtig start. 
⇒ St. Etiennes kampe havde næstlavest målsnit i sæsonen og de havde klart bedste defensiv. 
⇒ Masser af regn i disse dage i Saint-Etienne kan gøre forholdene svære. 

Som oftest starter de her tætte kampe, hvor der er meget på spil forsigtigt og derfor vil et spil på der ikke kommer et tidligt mål som udgangspunkt være en god idé. St. Etienne er svage favoritter her i første opgør qua hjemmebanen. De har sæonen igennem sat deres lid til en solid defensiv og det er også dem der i høj grad skal være med til at sikre dem oprykning. Før denne kamp spillede de en playoff-kamp mod ligakonkurrenter fra Rodez der sluttede lige bag St. Etienne på 4. pladsen. Her havde St. Etienne også hjemmebanefordel og vandt 2-0, men scorede først til 1-0 efter godt en time og afgjorde det i overtiden, da Rodez skulle satse alt. Metz har ikke spillet siden d.19. Maj, hvor de tabte igen og endte som 16´er i Ligue 1 og derfor disse playoff-kampe til dem om at undgå nedrykning. Jeg tænker de nok vil være tilfredse med uafgjort her for så at stå med et godt udgangspunkt til returen. De lukkede 3. flest mål ind af alle hold i Ligue 1, men her bør de have noget bedre arbejdsbetingelser.