• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Liverpool følger op

Foto: Getty Images

Rampelyset er på både Bournemouth og Liverpool, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger

Af Jacob Hansen

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over Wolverhampton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-4 til Manchester City, siden 3-2 mod Arsenal.

Bournemouth har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Bournemouth’s stadion. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede otte og indkasserede 11 mål.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Crystal Palace, før de bankede Wolverhampton med 2-0. Senest blev Manchester United nedlagt i en 7-0 sejr.

I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede seks mål.

Liverpool vandt fem af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 18 og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 16 point.