18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Mål i playoff-returen

Düsseldorf står med halvandet ben i Bundesligaen efter 0-3 i første playoff-opgør om hvem der skal spille Bundes- og 2. Bundesliga i den kommende sæson.

Bundesliga, Tyskland
Mandag 20.30
Düsseldorf - Bochum 
Over 2,5 mål, odds 1,83 hos Nordicbet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ 0-3 i første opgør, så der skal satses her i returen. 
⇒ Bochums kampe har snittet 3,41, mens Düsseldofs har snittet 3,29 i 23/24-sæsonen
⇒ Første opgør havde over 30 afslutninger og over 3,5 i xG. 

Jeg medgiver at kampen kan kun død, hvis Düsseldorf kommer foran, da den så vil stå 4-0 samlet og det kan sætte en stor dæmper for resten af kampen. Jeg synes dog oddset er for lukrativt til ikke at spille for omvendt kommer Bochum foran, så skal der være rigtig gode muligheder for mindst 3 mål. Holdet der endte 3. sidst i den bedste tyske række har intet at tabe her. Uanset ved er det de to holds sidste kamp i denne sæson, så ingen grund til at spare sig. Düsseldorf kan i teorien komme forsigtigt og defensivt ud til den her kamp, da de blot skal undgå at Bochum scorer 3 mål, men det lægger bare ikke til deres stil og de har så meget selvtillid + hjemmebane, at jeg har meget svært ved at se det ske. Samtidig har vi med et Bochum-hold der helt sikkert er ramt på det mentale efter første opgør, men opgivet har de naturligvis ikke og de er nødt til at angribe fra start af.