18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Målfest i Girona

Sidste runde i La Liga. Sagerne er afgjort for de to hold; Girona slutter 3´er uanset hvad der sker i sidste runde og Granada er rykket ud. De ligger næstsidst, men kan godt risikere at ende på sidstepladsen, hvis de taber og Almeria vinder + de henter 3 mål på målscoren. Næppe noget Granada går op, om de ender på 19. eller 20. pladsen. Segunda Division i næste sæson uanset.

La Liga, Spanien
Fredag 21.00
Girona - Granada
Begge hold scorer + over 2,5 mål, odds 1,80 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Lagt op til fest i Girona, hvor der vil blive gået offensivt til værks. 
⇒ Gironas topscorer Dovbyk jagter mål og topscorertitlen. 
⇒ Girona scorer generelt mange mål, men holder sjældent clean sheet. 

Der bliver fest i Girona i aften, hvor bronzen skal fejres, derfor er der også lagt op til en medrivende og underholdende kamp, hvor modstanderne Granada vil forsøge at lege lidt med. Girona har i de første 37 kampe været rækkens næstmest scorende hold, kun overgået af mestrene Real Madrid, hvilket ikke er tilfældigt. Girona er et meget direkte spillende hold. 
Det omvendte opgør mellem de to hold tidligere på sæsonen endte 2-4. 
Gironas topscorer Dovbyk har personligt masser at spille for, da han er to mål fra topscorertitlen også kaldet Pichichi. Den er der stor prestige i og det er helt sikkert noget Dovbyk og holdet er opmærksom på og vil gå efter. Om Granada får scoret mod dem kommer ikke til at betyde det store. Granada har scoret i deres seneste to kampe og de vil ikke bare stå tilbage og tage i mod Girona. Girona har kun holdt 11 clean sheets i 37 kampe i denne sæson.