18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Målløse 45 min i Ukraines kamp

Gruppe E, hvor den store favorit er Belgien og så er det ellers forholdsvis tæt med de tre andre hold, som udover Rumænien og Ukraine også tæller Slovakiet.

EM-slutrunden
Mandag 15.00
Rumænien - Ukraine
Under 1 mål (asian) i 1. halvleg til odds 1,725 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Tæt naboopgør, som imodsætning til de andre EM-kampe formentlig starte roligt. 
⇒ Rumænien har deres store force i defensiven. 
⇒ I Ukraines to playoff-kampe i foråret til EM var der hhv 0 og 1 mål i 1. halvleg. 

Naboopgør og en vigtig første kamp ikke at tabe for begge hold, da det formentlig bliver tæt i gruppen om 2.-4. pladsen. Indtil videre har der været fart over feltet fra næsten første fløjt i alle kampene, her kunne godt lægge en undtagelse og fordi de første (i skrivende stund) seks kampe har haft underholdende og chancerige 1. halvlege, så behøver det ikke nødvendigvis være sådan med de resterende første runde kampe. Rumænien har der helt store force i defensiven og de vil sandsynligvis overlade initiativet til Ukraine. I EM-kval´en lukkede de blot fem mål ind i 10 kampe og scorede selv kun 16, selvom Andorra også var i den seks landes store gruppe.