• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Man. United tæsker Charlton

Foto: Getty Images

Der spilles kvartfinaler i EFL Cup, eller Liga Cup, i denne midtuge, og vi nærmere på duellen fra Old Trafford, hvor Charlton er på besøg for første gang i 16 år

Af Jacob Hansen

Manchester United gæstes tirsdag aften af Charlton for første gang i næsten 16 år. De er på udkig efter at nå semifinalen i EFL Cup for tredje gang på fire sæsoner, efter at de sidst vandt konkurrencen i 2017.

Med Manchester-derbyet på lørdag vil United sandsynligvis foretage flere ændringer i deres start-XI med folk som Alejandro Garnacho, Scott McTominay og Fred i kamp om at starte.
Ikke desto mindre vil Erik Ten Hags hold gå ind til konkurrencen som faste favoritter til at gå videre efter at have vundet deres seneste syv kampe i alle turneringer, selvom de helt sikkert vil være uden den kreative indflydelse fra Portugals midtbanespiller Bruno Fernandes, der er i karantæne.

Charlton, der senest nåede kvartfinalen i 2006, da de stadig var en Premier League-klub, ligger nummer 12 i League One efter at have vundet to kampe i træk for første gang siden oktober.

”The Addicks”, der mødte Brighton i sidste runde, har ikke vundet på Old Trafford siden 1986. Denne kamp ser ud til at være en hård opgave for en klub, der fik deres femte manager på to år, da Dean Holden overtog ansvaret i The Valley i december