18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Mange kort i Barcelona mod PSG

Det bliver noget af et brag, der venter os i aften, når det skal afgøres, hvem der skal mødes Dortmund eller Atl. Madrid i den ene semifinale. Barcelona står med de bedste kort efter 2-3 resultatet i Paris i sidste uge, men det er langt fra afgjort.

Champions League
Tirsdag 21.00 
Barcelona - Paris SG
Over 5,5 kort (asian), odds 2,00 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Der var seks kort i første opgør. 
⇒ Den tidligere Barcelona-spiller Dembele vil få en voldsom modtagelse. 
⇒ Det bliver formentlig tæt samlet hvem der går videre. 

Det bemærkes, at rødt kor tæller for to og at een spiller max kan få hvad der gælder for tre kort. Spillere, der ikke er på banen tæller ikke med, ej heller evt kort til trænere. 

Kampens dommer Istvan Kovacs har dømt to europæiske kampe i 2024 med hhv seks og otte kort til følge. I alt har han dømt otte europæiske kampe i denne sæson, hvoraf syv af dem har været i Champions League eller kval. til Champions League og en enkelt Europa League-kamp. Samlet snit 5,88 kort pr. kamp. 
Det er faldet mange Barca-fans for brystet, at Dembele jublede meget over sin scoring ud mod de medrejsende fans i første opgør. Derfor synes mange, at han skal have samme eller lignende behandling, som Figo fik i tidernes morgen efter han lavede "det forbudte skifte" til Real Madrid. Hvis det bare bliver halvt så vildt, som dengang, så bliver der en meget ond stemning, som kommer til at forplante sig på banen. I forvejen gik det hedt for sig i første opgør og nu skal det hele afgøres i returen. Det er sæsonens hidtil vigtigste kamp for begge hold. 
Holdene har tilsammen snittet 5,66 kort pr. kamp i denne sæsons Champions League og det inkluderer altså også nemme kampe i gruppespillet.