• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Mechelen tilbage på sporet

Dagens Spilforslag: Mechelen tilbage på sporet
Foto: Getty Images

Oostende har i løbet af de sidste to sæsoner spillet 14 udekampe mod hold fra rækkens øverste halvdel. Det har resulteret i 13 nederlag og enkelt uafgjort.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.15
KV Mechelen – Oostende
1
1,95 @ NordicBet

Oostende var i sidste sæson bare to point fra at rykke ned, og klubben kan meget vel ende i risikozonen igen i denne sæson vurderet ud fra de første fire kampe, som blot har givet to point. Det er de barske realiteter for uprøvede Alexander Blessin, som dermed endnu har sin første sejr til gode som træner på seniorniveau efter skiftet fra RB Leipzigs ungdomsafdeling.

Det er nu heller ikke fordi, KV Mechelen ligefrem er blæst af sted. De Kakkers har bare vundet én af sæsonens første fire kampe, men holdet er normalvis ret stabile på eget græs, hvor det blot er blevet til ét nederlag i de sidste par sæsoners kampe mod bundhold.

Oostende har i løbet af de sidste to sæsoner spillet 14 udekampe mod hold fra rækkens øverste halvdel. Det har resulteret i 13 nederlag og enkelt uafgjort, mens man tabte det seneste besøg på AFAS-stadion Achter de Kazerne i Mechelen med 0-1 i december. NordicBet topper markedet med odds 1,95 på 1-tallet, som virker godkendt til trods for Mechelens sløve sæsonstart.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus