18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Meget kalkulerende i Serie A

Sidste runde i Italien og spændingen erstor i bunden, hvor tre hold kæmper om at undgå den sidste ledige nedrykningsplads.

Serie A, Italien
Søndag 20.45
Frosinone - Udinese 
Uafgjort ved pausen, odds 2,20 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Som udgangspunkt skal ingen af holdene noget. 
⇒ I Udineses seneste kamp mod Empoli var der blot 0,08 i xG i 1. halvleg.
⇒ Det omvendte opgør endte 0-0. 

Sidste runde i Serie A og de her to hold er stadig i risiko for at måtte tage turen ned i Serie B, men omvendt kan de også redde sig med X, hvis Empoli ikke slår Roma, hvis Empoli fører, så skal Udinese satse – på et tidspunkt. Frosinone er et point foran Udinese, så de redder sig med X uanset. Grunden til spillet er for første halvleg er, at ingen som udgangspunkt skal noget og det bør give en meget stille og chancefattig første halvleg. Udinese kan i pausen lure på hvad den står i Empoli og lægge taktikken for 2. Halvleg. Udinese spillede en lignende kamp i seneste runde mod netop Empoli, her var det blot 0,08 xG i første halvleg og nu bør det være endnu mere oplagt at gå til pausen med 0-0 eller X.