• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Nabobrag om Fulham Broadway

Foto: Getty Images

Der spilles ligakamp i Premier League torsdag aften, og Dagens Spilforslag ser nærmere på et udfald fra én af kampene i forsøget på at lande lidt lommepenge

Af Jacob Hansen

Der er mere end point på spil, når Fulham tørner sammen med rivaler Chelsea i et derby Premier League den kommende torsdag på Craven Cottage.

Nøjagtig tre points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Craven Cottage.

Med tre sejre i træk er Fulham klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Chelsea, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Fulham har før kampen på torsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Hvad målscoring angår, er Chelsea ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Fulham er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson.

Chelsea har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i Premier League.