• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Ny træner redder bundhold

Foto: Getty Images

Cosenza har spillet som et tophold i Serie B under træner Roberto Occhiuzzi.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 21.00
Cosenza – Juve Stabia
1
1,77 @ NordicBet

Juve Stabia er faretruende tæt på et gensyn med Serie C, som holdet rykkede op fra i sidste sæson. De blå-gule har bare vundet én af ni kampe siden genstarten af Serie B, og det betyder, at selv en sejr fredag aften ikke garanterer overlevelse.

Mere positivt ser det ud for Cosenza, som står med 6-1-2 efter forfremmelsen af Roberto Occhiuzzi som cheftræner. Det giver et pointgennemsnit, som ville være nok til en andenplads i den nuværende stilling, mens Cosenza kan glæde sig over at have scoret to mål i fire af fem hjemmekampe under den nye træner.

Det er faretruende læsning for Juve Stabia, som ikke har holdt målet rent på udebane siden september, mens man endnu har årets første udesejr til gode. Markedet lå i 1,44 på 1-tallet, da Juve Stabia for et par uger siden besøgte formsvage Frosinone. Cosenza er i langt bedre form og har alt at spille for, da en sejr som minimum sikrer holdet play off-kampe om overlevelse. Odds 1,77 på en hjemmesejr til de revitaliserede ulve ligner derfor et godt tilbud.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus