18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Odds 13 jagtes i Spanien

De stolte baskere har fejret pokaltriumfen på behørigvis siden den kom i hus for to uger siden og selvom de har en mulighed for upgrade deres kommende EL-deltagelse til CL, så virker det ikke som om de helt er der.

La Liga, Spanien
Fredag 21.00
Athletic Bilbao - Granada
2-tal, odds 13 hos Nordicbet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Granada opadgående kurve. 
⇒ Athletic har ikke imponeret de seneste håndfuld kampe og virker slidte. 
⇒ Ingen af holdene kan bruge X til noget. 

Pokalvinderne fra Bilbao er gjort til for store favoritter her og eftersom ingen af holdene kan bruge et point her, så forsøger jeg med det helt frække 2-tal.
Granada fik ny træner for tre kampe siden, da de efter en lang dårlig periode valgte at fyre uruguayanske Mediana og i stedet ansætte Sandoval. Under ham har tabte de ganske vist de to første kampe med to gange 1-0, men klar fremgang at spore fra kamp til kamp og senest vandt de så fortjent 2-0 hjemme over Alaves, som er lidt under midten og stadig i nedrykningsfare. Granada kan i teorien stadig nå at overleve, men det vil kræve sejre i de resterende syv kampe. Uanset ser de markant bedre ud nu og med selvtillid. Athletic Bilbao var dårlige sidst hjemme mod Villarreal, hvilket var ugen efter pokaltriumfen. De har sådan set stadig noget at spille for, da 4. pladsen er fire point fra dem og den giver CL, hvor de nu kun er sikret Europa League pba af Copa del Rey-sejren. Begge hold kan stille i stærkeste opstilling. Kun tre hold kampe i La Liga i 2024 har der været større underdogs end Granada er i denne – det synes jeg ikke giver mening.