18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Over mål i Georgien - Tyrkiet

Anden runde i Gruppe F. To hold der står med 0 point efter første kamp og det er med til at denne kampe bliver chancerig.

EM-slutrunden
Lørdag 15.00
Georgien - Tjekkiet
Over 2,5 mål til odds 2,03 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ To hold der kommer til at går hårdt efter alle tre point. 
⇒ Incitament til at gå efter flere mål ved smal føring, da målscoren kan blive afgørende. 
⇒ Georgiens friske spillestil. 

Georgien spillede friskt til mod Tyrkiet, hvor de tabte 3-1. De havde i den grad chancer til mere end det ene mål de scorede. De hev sågar målmanden med frem, da de var bagud 2-1 og derfor kunne Tyrkiet scorer i tomt mål dybt inde i overtiden. Både Georgien og Tjekkiet vil gå hårdt efter de tre point her. Tjekkiet spillede meget defensivt i deres første kamp, men det var også mod Portugal. Her kommer de til at spille langt mere offensivt og være spilstyrende det meste af kampen. Selv hvis et af holdene fører med et mål, så har førerholdet incitament til at score yderligere, da målscoreren kan bliver en afgørende faktor og det hold der er bagud vil selvsagt være storsatsende og ved evt uafgjort mod slut vil begge gå efter sejren, da de ikke vil kunne bruge X til meget og set i lyset af de begge her møder den svageste modstander de har i gruppespillet, så taler det også for stor sejrsvillighed.